Tilbud og pris

SÅDAN GØR VI


Du vil få tilsendt et skema, som vi vil bede dig om at udfylde, før du får besøg af en konsulent fra Sid Sundt. Vi starter besøget med at interviewe dig om din arbejdsplads på baggrund af det fremsendte skema.


Derefter gennemgår vi sammen din arbejdsplads herunder tilhørende tekniske hjælpemidler og inventar, rum og lysforhold samt mål af arbejdspladsen.


BESTILLING OG BETALING

Ønsker du at bestille en af vores ydelser, skal du skrive en mail til os eller ringe på telefon 30 42 89 45.


Alt efter hvilken ydelse du ønsker, skal der betales kontant eller ved bankoverførelse. Alle priser er eksklusiv moms.


Dette vil du få nærmere besked om, når du kontakter os.

PRIS

Indretning af en arbejdsplads i dit hjem eller på arbejdspladsen eksklusiv moms, inklusiv kørsel i København og Køge Kommune. Bor du ikke i København eller Køge Kommune, skal der betaling for kørsel oveni. Ring derfor og lav en aftale på telefon 30 42 89 45. Besøget vil tage max. 1 time, betaling kontant.

Kr. 790 DKK

STUDIERABAT

Kr. 690 DKK

For studerende; råd, vejledning og optimering af studiearbejdspladsen eksklusiv moms, inklusiv kørsel i København og Køge Kommune. Bor du ikke i København eller Køge Kommune, skal der betaling for kørsel oveni. Ring derfor og lav en aftale på telefon 30 42 89 45.

Besøget vil tage max. 1 time, betaling kontant.

TILBUD

Er I en virksomhed med flere arbejdspladser? Så kontakt os for tilbud.


Er I flere studerende, der ønsker indretning af studiearbejdspladsen? Så kontakt os for tilbud.

GAVEKORT

Kr. 790 DKK

Ønsker du at give en indretning af hjemmearbejdspladsen eller arbejdspladsen til  venner, familie eller f.eks. en kollega? Så sender vi et flot gavekort. Gavekortet består af  en indretning af en arbejdsplads i dit hjem eller på arbejdspladsen eksklusiv moms, inklusiv kørsel i København og Køge Kommune. Skriv til os, hvor mange gavekort du ønsker, og du vil modtage en mail angående betaling.


Bor gavekortmodtageren ikke i København eller Køge Kommune, skal der betaling for kørsel oveni. Ring derfor og lav en aftale på telefon 30 42 89 45. Besøget vil tage max. 1 time, og vi sender en mail angående betaling, når du bestiller gavekortet.

PROJEKTDELTAGELSE

Få besøg af 2 ergoterapeuter og udflyld et evalueringskema. Vi søger 10 personer til deltagelse i projekt.   


Vi laver en vurdering af din arbejdsplads samt giver råd og vejledning om optimering af indretning og brug af arbejdspladsen. Vi starter besøget med at interviewe dig om din arbejdsplads på baggrund af det fremsendte skema. Derefter gennemgår vi arbejdspladsen herunder tilhørende tekniske hjælpemidler og inventar samt rum -og lysforhold. Til slut udarbejdes et måleskema til grundindstillingerne af din arbejdsplads. Hvis du ønsker det, kan måleskema til optiker udarbejdes.


Du vil på vores besøg blive bedt om at udfylde et evalueringsskema, som vi kan få med hjem. Du vil efter en måned blive kontaktet telefonisk af os med henblik på en mundtlig opfølgning af tilpasningerne på din arbejdsplads.  


Udvælgelse efter først til mølle princippet. Besøget tager ca. 1 time, og den telefoniske opsamling tager ca. 10 min. Kontakt os, hvis du ønsker at deltage. I prisen er  inkluderet kørsel i København og Køge Kommune eksklusiv moms, betaling kontant. Bor du ikke i København eller Køge Kommune, skal der betaling for kørsel oveni. Ring derfor og lav en aftale på telefon 30 42 89 45.

Kr. 690 DKK

Ønsker du en opfølgning på din arbejdsplads, kan dette aftales. I prisen er der inkluderet kørsel i København og Køge Kommune, betaling kontant. Bor du ikke i København eller Køge Kommune, skal der betaling for kørsel oveni. Ring derfor og lav en aftale på telefon 30 42 89 45.

OPFØLGNING

Kr. 690 DKK

Kontakt


E-mail: Sidsundt@sidsundt.dk


Telefon: 30 42 89 45


Facebook: Sid Sundt


CVR 39199009

$ 00.00